Tečaji nemščine - Ptuj, Ormož, Ljutomer, Maribor, Slovenska Bistrica

V sodobnem svetu velja pravilo – več znaš, več veljaš. Ravno tako je s tujimi jeziki, več jezikov znaš, več veljaš. Iz tega razloga se vedno več ljudi odloča za učenje tujih jezikov, ki so v vsakdanjem življenju skorajda obvezni, če želimo biti uspešnejši, komunicirati s prijatelji iz drugih držav ali pridobiti delovno mesto v tujini.

Iščete delo v nemško govorečih državah? Vam nemščina povzroča težave? Za vas imamo rešitev. Cilj naših tečajev je, da vas pripravimo na razgovor za službo in zaposlitev. Nudimo ugodne in kakovostne (individualne) tečaje nemščine za vse. Tako za tiste, ki se z nemščino srečujete prvič ter vse, ki bi svoje znanje radi osvežili in nadgradili. Da bo vstop v novo službo lažji!

Bi si želeli, da bi vi in vaši zaposleni bolje komunicirali v nemščini? Vam zaradi slabega znanja nemščine posel polzi iz rok in je zato vaš dobiček manjši? Tečaji so namenjeni tudi podjetjem, ki želijo svoj kader izpopolniti v znanju nemškega jezika. Da boste s svojimi partnerji komunicirali bolje in bo vaš dobiček večji!

Tečaje vodi Maja, prof. nemščine.

Tečaje nemščine prilagodimo za vsakega tečajnika oz. skupino tečajnikov posebej.

Št. osebCena
Individualno17,5 EUR 20 EUR osebo/šolsko uro
Dvojice10 EUR 12 EUR osebo/šolsko uro
Tri osebe8 EUR 10 EUR osebo/šolsko uro
Štiri osebe7 EUR 9 EUR osebo/šolsko uro
Več kot štiri osebe6 EUR 8 EUR osebo/šolsko uro
shadow
  • Šolska ura traja 45 min.
  • Na območju Maribora, Ptuja, Ormoža, Ljutomera in bližnje okolice pridemo tudi k vam na sedež podjetja oz. na dom.
  • V primeru, da pridemo k vam, zaračunamo 0.30 EUR za vsak kilometer oddaljenosti od sedeža našega podjetja (Spuhlja - Ptuj).
  • V primeru prihoda na dom je minimalno število ur 2.
  • V primeru, da termina ne odpoveste pravočasno (vsaj en dan prej), ste dolžni poravnati polno ceno dogovorjenega termina.
  • Pridržujemo si pravico do spremembe cene za popoldanske in sobotne termine.
  • Cena tečajev za pravne osebe se lahko razlikuje od zgoraj navedene ponudbe.