Učenje nemščine na daljavo - Skype

Vse več ljudi ima zaradi hitrega načina življenja in prenatrpanih urnikov vse manj prostega časa zase, za sprostitev in nenazadnje tudi učenje, ki je del našega življenja in še kako pomembno na vsakem koraku. Učenje je vseživljenjsko. To marsikdaj slišimo in to še kako drži. Učenje se nikoli ne konča …

To velja prav tako za jezike. Da bi svoje znanje izboljšali in utrdili so nam na voljo različne možnosti. Ena od teh je tudi učenje na daljavo (Skype). Učenje na daljavo je moderna oblika učenja, ki je v tujini zelo priljubljena, poslužuje pa se je vse več uporabnikov, tudi za poučevanje jezikov.

Za koga je učenje na daljavo pravzaprav primerno, kako poteka in kakšne so prednosti?

Učenje na daljavo je odlična izbira za vse tiste, ki se jezikovnih tečajev zaradi službenih obveznosti in premalo prostega časa težko udeležijo. Službene obveznosti navadno presegajo »8-urni časovni okvir«, kar pomeni, da se posamezniki stalnih terminov v jezikovnih šolah težko udeležijo, prav tako pa vožnja na tečaj vzame kar nekaj časa. Pri učenju na daljavo to ne predstavlja več nobenih težav. Učenje lahko poteka od koderkoli in kadarkoli, neodvisno od lokacije, npr. iz udobnega domačega naslanjača v popoldanskih urah, iz službe v kolikor imate to možnost, z dopusta v dopoldanskih urah itd. Vsi termini se lahko usklajujejo sproti, glede na želje in potrebe tečajnika. Učenje na daljavo pa se bistveno ne razlikuje od učenja v »živo«. Vse kar potrebujete je računalnik/tablica/telefon z nameščenim programom Skype ter slušalke.

Učenje nemščine na daljavo priporočam vsem, ki živijo v tujini npr. v Avstriji, Nemčiji, Švici in želijo svoje znanje nemščine izpopolniti in izboljšati, vsem, ki morda želite napredovati na delovnem mestu ali iščete delo v tujini in seveda tudi vsem, ki si preprosto želite, da bi nemščino vedeli bolje, zaradi lastnih osebnih potreb.

Če vas je morda zamikalo učenje na daljavo, nikar ne oklevajte in vzpostavite kontakt z nami še danes! Vašega klica (031 785 911) ali sporočila (info@delingua.si) bomo zelo veseli.

Lep pozdrav!

Maja